Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2018 20:43 - ТОП 10 на хотелите в България
Автор: bghotels Категория: Туризъм   
Прочетен: 469 Коментари: 0 Гласове:
1



  ТОП 10 на хотелите в България Търсите хотел за вашата почивка на море, планина, спа или в градасемеен повод, уикенд или просто настаняване в България от множеството търсачки за хотели ? Ние Ви предлагаме най – добрите хотели в България според класацията на tripadvisor.

Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната си класация на най-добрите хотели в България.

Вижте кои са топ 10 хотела в България тази година. Класацията се оглавява от варненския хотел Модус.

1. Хотел Модус се намира в центъра на Варна, близо до входа на Морската градина. Построен в модерен дизайн, предлагащ 29 стаи и 6 апартамента с уютна атмосфера.

 

 

2. Majestic Beach Resort, Слънчев бряг е класиран на 2 ро място в класацията.

Хотел Маджестик, Слънчев бряг e елегантен, луксозен и модерен комплекс, издържан в съвременен архитектурен стил, стратегически разположен на първа линия, в северната част на Слънчев Бряг.

 

 3.  хотел Кемпински Гранд Арена, Банско е класиран на 3 та позиция

Кемпински Хотел Гранд Арена, Банско  Ви кани да се насладите на лукс и перфектна почивка в най-добрия зимен курорт на Балканите.

4. Premier Luxury Mountain Resort, Банско

Комплексът Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт се намира в Банско на 700 метра от лифта Гондола, и предлага великолепен изглед към планината и ски пистите, както и истински релакс за вашата почивка.

 5. Хотел Жерави Бийч, Слънчев бряг

Хотел Жерави Бийч е нов хотел на All Inclusive в Слънчев бряг, разположен на няколко метра до плажа и морето.

6. Гранд Хотел София, София

Гранд Хотел София е луксозен, петзвезден хотел в София, разположен в сърцето на Столицата, до Народен театър Иван Вазов. Подходящ е за бизнес и конферентен туризъм, сватби, тържества и други

7. Бест Уестърн Премиер София Еърпорт

Бест Уестърн Премиер София Еърпорт – София със стратегическата си локация, идеално разположен в новия бизнес район на столицата и само на 0,5 км от Международното летище София.

8. Престиж Делукс Аквапарк Клуб, Златни пясъци

Престиж Делукс Аквапарк Клуб е реновиран хотел на Златни пясъци, работещ по формулата All Inclusive.

9.Сол Луна Бей Маре Ризорт, Обзор

Хотел Сол Луна Бей Ризорт, Обзор е новопостроен и се намира на самия пясъчен плаж. Хотелът е подходящо място за ваканция на море на семейства с малки деца и двойки.

10. Грифид Вистамар, Златни пясъци

Грифид Вистамар е супер разположен на първа линия море в Златни пясъци. Само на 10м. от плажа и работи на Ultra All Inclusive.

Разбира се в тази класация могат да се наредят още хотели в България, които заслужават внимание и са доказали своето заслужено място.

Разгледай още Хотели от България и планирай своята почивка с отстъпки до 50 % от цената.

Туристическия портал BGhoteli.eu Ви предлага събрани на едно място всички хотеливили, къщи, квартири и апарт комплекси на най – добра цена.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bghotels
Категория: Туризъм
Прочетен: 11336
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930